Updates en Uitslagen

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException

Nog lang niet alle shirts zijn ingeleverd.
Dus wij vragen een ieder nogmaals om in de kledingkast te kijken of er nog een KNKB/federatie-shirt is te vinden!
Dank je wel.

SHIRTS GEZOCHT

Het einde van het jaar is in zicht, maar achter de schermen blijven er altijd zaken af te handelen en op te starten...

Dus bij deze dan ook de vraag om zo spoedig mogelijk (deze week zou mooi zijn!) de federatie/knkb shirts in te leveren bij Tjerk Wijbenga.

Kijk ff in jullie kledingkasten, want er missen een behoorlijk aantal!!!

... Zie meerZie minder

In de najaarsvergadering is aangekondigd dat wij als kaatsvereniging overstappen op digitale communicatie. Dit wil zeggen dat o.a. het boekje via de mail zal worden verspreid.
Uit onze administratie blijkt dat wij van een behoorlijk aantal leden (nog) geen mailadres hebben. Wij vragen dan ook dit zo snel mogelijk door te geven via kvwillemwestra@hotmail.com.