Updates en Uitslagen

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Hier een berichtje voor onze "buiten"-leden.

Ben je zowel lid van de kaatsvereniging in eigen dorp als van Kaatsvereniging Willem Westra? Lees dan dit bericht! Omdat we het kaatsen bij verschillende verenigingen willen stimuleren, verlagen we jouw contributie naar €20,-. Dit kunnen we doen omdat de vereniging van het dorp waar je woont afdracht aan de KNKB betaalt (wat betekent dat je reeds een bondsnummer hebt). Mocht je hier gebruik van willen maken, stuur dan vóór 1 mei 2023 een mail naar kvwillemwestra@hotmail.com. Stuur je een mail ná 1 mei dan wordt de contributie per 2024 aangepast.

2 weken geleden
Kaatsvereniging Willem Westra

Heb jij je in 2022 ingezet voor onze mooie kaatsvereniging? Dan ben jij van harte uitgenodigd voor de vrijwilligersavond.
Maar ook degenen die zich voor andere verenigingen o.i.d. hebben ingezet zijn van harte welkom.

1 maand geleden
Kaatsvereniging Willem Westra

Fijne feestdagen toegewenst en op naar een sportief 2023! ... Zie meerZie minder

Fijne feestdagen toegewenst en op naar een sportief 2023!

𝗧𝘄𝗲𝗲𝗱𝗲 𝗿𝗲𝗰𝗿𝗲𝗮𝘁𝗶𝗲𝘁𝗼𝗲𝗿𝗻𝗼𝗼𝗶
📅22/01/23
📌De Trije
⏱️13:00 uur

👉Voor spelers en speelsters op verenigingsniveau
👉Gezelligheid voorop
👉vanaf 18 jaar

Na het vorige toernooi vroegen veel mensen; is dit wat voor ons niveau?

Wees gerust en doe mee! Iedereen heeft met veel plezier gespeeld en was erg enthousiast.

Tot de 22e januari!

🚨 De opgave link staat in de eerste reactie onder dit bericht!

Zijn jullie leden er bij??

Kaatsvereniging It Wetterlân KV Warber Bliuwe KV Winsum KNKB -Kaatsbond- K.V. Cannegieter Keatsclub de BoerKaatsvereniging Makkum FB Oranjewoud Kaatsacademie
VVV Menaem Okk BeetgumVvV Sjirk de Wal Kaatsvereniging Bolsward Kaatsen in Joure Kaatsvereniging Willem Westra Kaatsvereniging Sint Annaparochie
Kaatsvereniging Pim Mulier Kaatsvereniging Oostergo Dokkum Kaatsvereniging De Pompeblêdden
... Zie meerZie minder