Updates en Uitslagen

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Voor onze jeugdleden. Doen jullie ook mee?Jij doet toch ook mee?
Op woensdagmiddag 24 februari organiseert de KNKB Kaatsacademie een online bingo voor de jeugd. Het prijzenpakket wordt steeds groter.

Zo kregen we de toezegging van KozijnTotaal Friesland dat ze Bluetooth Earpods + een Playstationkaart gaan sponsoren. Muta Sport Nederland BV knalt er o.a. een paar spiksplinternieuwe kaatsschoenen in. Maar ook de ouders worden niet vergeten dankzij de aangeboden pakketten van Molkwarderkoeke en Vitamine Bo.

Het inschrijfformulier en alle informatie vind je op de site van de kaatsacademie.
kaatsacademie.nl/activiteiten/online-bingo/
... Zie meerZie minder

Voor onze jeugdleden. Doen jullie ook mee?

126 jaar kaatsvereniging ... Zie meerZie minder

Wij doen mee met Rabo ClubSupport!
Kunnen wij op jouw stem rekenen?
Vanaf vandaag kunt u stemmen.

Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport

#decooperatieveRabobank
#RaboClubSupport

Arum op de Freule

Jildert Wijbenga, Pieter den Breejen en Rinnert Tolsma kaatsten gisteren namens Arum op de Freule. Helaas ging de wedstrijd in de eerste omloop tegen Raerd verloren met 2-5, 4-6. Een bijzondere Freuledag met weinig publiek, iedere kaatser mocht twee personen meenemen. Piet en Anneke waren er natuurlijk ook. Hier de foto's.

Reageer op Facebook

Gekaats in 1984 een hele tijd geleden was een mooie kaatstyd