Updates en Uitslagen

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

4 uren geleden

Kaatsvereniging Willem Westra

De training van de jongste groep. En wat een leuke trainers hebben ze, twee toppers! ... Zie meerZie minder

De foto's van de eerste training op 20 mei. Van de jongste groepen die op het kunstgras trainden, zijn nog geen foto's. Die komen volgende week.82 jonge kaatsers gaven zich op voor de trainingen, er werd getraind op drie velden! ... Zie meerZie minder

1 week geleden

Kaatsvereniging Willem Westra

Maar liefst 82 jonge kaatsers hebben zich opgegeven voor het nieuwe kaatsseizoen. Daar zijn we in Arum blij mee en trots op. Vandaag konden ze los!

Morgen volgen meer foto's.

Kaatsnieuws Redactie KNKB -Kaatsbond-
... Zie meerZie minder

Reageer op Facebook

Dit is toch prachtich... SUKKES allegeare‼

Hallo kaatsliefhebbers,

We willen als k.v. Willem Westra (jeugd en hoofdbestuur) nu het weer kan en mag starten met kaatstrainingen voor de jeugd tot en met 17 jaar. Let wel! Deze trainingen zijn op vrijwillige basis.

We starten op woensdag 20 mei 2020 met eerst alleen kaatstrainingen.
Uitnodiging (en daarbij de opgave) krijgt u via de mail: kvww@live.nl

mvg
Het jeugdbestuur k.v. Willem Westra
... Zie meerZie minder

Hallo kaatsliefhebbers,

We willen als k.v. Willem Westra (jeugd en hoofdbestuur) nu het weer kan en mag starten met kaatstrainingen voor de jeugd tot en met 17 jaar.  Let wel! Deze trainingen zijn op vrijwillige basis.

We starten op woensdag 20 mei 2020 met eerst alleen kaatstrainingen.
Uitnodiging (en daarbij de opgave) krijgt u via de mail: kvww@live.nl

mvg