Updates en Uitslagen

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Hallo kaatsleden en donateurs.
Iedereen zal inmiddels het programmaboekje 2021 hebben ontvangen. Dit moest enkele maanden terug al worden samengesteld waardoor het wedstrijdprogramma helaas niet met zekerheid kon worden vastgesteld.
Vanwege het corona-virus komen, in elk geval, alle KNKB wedstrijden alsook de voormalige federatiewedstrijden in mei te vervallen. Hou hiervoor ook de KNKB website goed in de gaten.
Over de ledenpartijen worden jullie via deze facebookpagina geïnformeerd zodra er weer mogelijkheden zijn.
Wij hopen jullie weer gauw op het kaatsveld te zien!
... Zie meerZie minder

Hallo kaatsleden en donateurs.
Wij hopen jullie weer gauw op het kaatsveld te zien!

Arumer groep fan Keatsskoalle Arum ek los.
Mei dit jier in 25 keatsers en keatsters o.l.v. Robert Rinia, Willem Miedema, Dirk-Henk Kuipers, Germ Epema en Jorrit Tolsma.
... Zie meerZie minder

Arumer groep fan Keatsskoalle Arum ek los.

Jeugd tot en met 14 jaar los in Arum.
Het jeugdbestuur van de k.v. Willem Westra is afgelopen woensdag 21 april begonnen met de trainingen/competitiekaatsen voor de jeugd tot en met 14 jaar. Met bijna 70 jongens en meisjes verdeeld over vier categorieën op de verschillende velden was het weer een prima start van het kaatsseizoen.

Keatsskoalle Arum
Op maandag 3 mei start de Keatsskoalle Arum training voor een selecte groep kaatsers.

Jongens 14 t/m 16 jaar
De jongens die vallen in de zogenaamde "Freule" categorie zijn alweer een aantal weken aan het trainen. En ook o.a. op woensdagavond!
... Zie meerZie minder

Jeugd tot en met 14 jaar los in Arum.

Keatsskoalle Arum

Jongens 14 t/m 16 jaar
De jongens die vallen in de zogenaamde Freule categorie zijn alweer een aantal weken aan het trainen. En ook o.a. op woensdagavond!Image attachment

De Grutte Obe Partij afgelast!
We hadden als organisatie gehoopt om één van de belangrijkste kaatspartijen in Arum; De Grutte Obe Partij dit jaar wel te organiseren. Zeker na de afgelasting van vorig jaar. Maar helaas op vrijdag 18 en zaterdag 19 juni 2021 zal het wat betreft het kaatsen stil zijn op het “unieke” kaatsplein in Arum. De strijd tussen de buurten om die felbegeerde "Blaupanne" is ook dit jaar afgelast. Na overleg schuiven we de Grutte Obe Partij door naar volgend jaar.

De Grutte Obe commissie
... Zie meerZie minder

De Grutte Obe Partij afgelast!
We hadden als organisatie gehoopt om één van de belangrijkste kaatspartijen in Arum; De Grutte Obe Partij dit jaar wel te organiseren. Zeker na de afgelasting van vorig jaar. Maar helaas op vrijdag 18 en zaterdag 19 juni 2021 zal het wat betreft het kaatsen stil zijn op het “unieke” kaatsplein in Arum. De strijd tussen de buurten om die felbegeerde Blaupanne is ook dit jaar afgelast. Na overleg schuiven we de Grutte Obe Partij door naar volgend jaar.

De Grutte Obe commissie
Laad meer