Competitiekaatsen en training

Zomertraining/competitiekaatsen (Jeugd)

Ook dit seizoen zijn de trainingen en het competitiekaatsen op woensdagavond. We starten dit jaar op woensdag 29 april en gaan door tot en metwoensdag 22 juli 2015.
We trainen van 18.30 uur tot 19.15 uur, daarna start het competitie kaatsen.

De zomertraining is voor iedereen die vóór 1 januari 2015 6 jaar is geworden,.
Het competitiekaatsen is voor iedereen die voor 1 januari 2015 8 jaar is geworden. (tenzij het jeugdbestuur anders beslist)

Ben je vóór 1 januari 2015 14 jaar geworden, dan kaats je bij de senioren.

Opgave Zomertrainingen
Wie mee wil doen met de zomertrainingen, die dus op 29 april start, moet zich voor 25 april 2015 opgeven via de mail: kvww@live.nl of bij Annika van IJs. (of op de startdag op vrijdag 24 april)

Zo kunnen de trainers van te voren de groepen indelen.
We zijn verheugd te kunnen mededelen dat we Robert Rinia, Dirk Kuipers, Tjerk Wijbenga en Johan van IJs (aangevuld met het jeugdbestuur) weer bereid hebben gevonden om de trainingen te verzorgen.
De eventuele afgelasting (bij slecht weer o.i.d.) van de training en competitiekaatsen willen we doen via een nog te maken Groeps Whats App
(instructies volgen via de mail)

COMPETITIE KAATSEN SENIOREN
START : Donderdag 16 mei 19.30
DEELNAME : vanaf 15 jaar (dames en heren)
OPGAVE : vóór woensdag 15 mei
INLEG : € 6,00 (graag voldoen bij eerste keer kaatsen)
KAATSEN MET ZACHTE BAL
Ook dit jaar gaan we weer trainen en competitiekaatsen met de zachte bal met een groep enthousiaste dames. Mochten er nog andere belangstellenden zijn, meld je dan aan. De training begint om kwart voor 7 tot half 8 en aansluitend is er competitiekaatsen. Deze groep start op donderdag, 23 mei.