Goed bericht!

Beste kaatsleden en kaatsliefhebbers,

 

Eindelijk weer eens een positief bericht in deze moeilijke tijden met het coronavirus.

Het begin is er….

We mogen volgens de richtlijnen van het RIVM, de KNKB én de gemeente beginnen met kaatstrainingen en zelfs competitie-kaatsen voor de senioren. Heerlijk, eindelijk weer wat leven op ons mooie kaatsveld!

Het is niet als voorheen, want er zijn nu eenmaal beperkingen.

Het jeugdbestuur zal vanaf woensdag 20 mei a.s. de trainingen verzorgen voor de jeugd t/m 17. De jeugd wordt verdeeld in leeftijdsgroepen over drie velden. De jongste jeugd op het kunstgrasveld (beginnende jeugd t/m 7 jaar of diegenen die al een jaar hebben getraind). Jeugd t/m 12 jaar op het kaatsveld en de jeugd van 13 t/m 17 op het voetbalveld.

Alle jeugd heeft reeds een uitnodiging gekregen om zich op te geven. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met Pieter Tolsma op tel.nr. 06-20983473 of via kvww@live.nl.

Voor de senioren zal er vanaf donderdag 28 mei, ’s avonds 19.30 uur weer de mogelijkheid zijn om te trainen in de vorm van competitie-kaatsen. Opgave kan via de app tot 28 mei 19.00 uur. Voor vragen en/of opmerkingen voor de senioren kunt u een mail sturen naar kvwillemwestra@hotmail.com.

Denk er wel aan: Voor alles en iedereen gelden de regels zoals die zijn opgesteld door het RIVM.

 

Zodra er meer mogelijkheden komen via de KNKB dan zullen we dit zo spoedig mogelijk laten weten!