Prima deelname Zaalkaatsen

Afgelopen Zondag 6 maart hield de k.v. Willem Westra een zaalkaatswedstrijd in de Waddenhal te Harlingen. Met bijna 50 deelnemers was er een prima deelname. De grootste deelname was er bij de jeugd. Hier werd gekaatst in drie klassen. In de C-klasse(3 partuur) werd een dubbele competitie gespeeld. De eerste prijs was er voor Niek Bijma en Sander Kuipers. In de B-klasse (4 partuur) werd er drie keer gekaatst in wisselende samenstelling met een individueel klassement. Uiteindelijk won Menno van der Veen, de tweede prijs was hier voor Jesse van der Heide en de derde voor Amarins van Althuis. In de A-klasse (4 partuur) was er dezelfde opzet als bij de B-klasse. Anne Brouwer won hier voor Jildert Wijbenga en de derde en laatste It Skil-bon ging naar de jarige Pieter den Breejen.

Bij de senioren waren er twee poultjes van drie partuur. De winnaars van elke poule speelden de finale. Uiteindelijk ging de winst naar Dirk Henk Kuipers, Ate de Jong en Tjerk Wijbenga. En er was een tweede prijs voor Folkert Bruinsma en nicht en neef Rianne en Jorrit Tolsma. Zie voor de foto’s het Album Zaalkaatsen 2016