Updates en Uitslagen

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

It giet mar goed mei ús jeugdleden op de federaasjewedstriiden. Ek hjoed yn Warkum giene wer 6 mei in priis nei hûs:

By de welpenjonges hiene Niek Visser en Sem van Eijk de 2e priis.

Maud van der Veen wûn by de pupillenfamkes de 1e priis en by de pupillenjonges hie Stian Rinia de 1e priis.

By de jonges/famkes hat Jildert Wijbenga de 1e priis wûn en Anne Brouwer de 1e priis yn de herkansingsronde.

Fan herte lokwinske allegearre!

(Moarn alle priiswinners op de KNKB wedstriiden fan dit wykein)
... Zie meerZie minder

Hjoed wie der in federaasje keatswedstriid foar jeugd yn Penjum. Hjirûnder de Arumer jeugdleden dy in priis wûn ha:

Welpenjonges:
1e priis Jitse Bosch

Pupillenfamkes:
1e priis Maud van der Veen

Pupillenjonges:
2e priis Thomas Tolsma

Jonges/famkes:
1e priis herkansingsronde Marwin Tolsma

Fan herte lokwinske allegearre!
... Zie meerZie minder

1 week geleden

Kaatsvereniging Willem Westra

Marwin Tolsma, Tieme Tolsma en Germ Epema keatsten woansdei foar Arum op de Freule. Yn de earste omloop waard fan Makkum wûn mei 3-5, 6-6, yn de twadde omloop wie Baard helaas te sterk mei 5-2, 6-2. Lieuwe Bosch makke in prachtige serie foto's fan ús Arumer keatsers, tige tank Lieuwe! ... Zie meerZie minder

Arum kaatste vandaag de Freule met Germ Epema, Marwin en Tieme Tolsma en coach Robert Rinia. In de eerste omloop werd tegen Makkum nog knap gewonnen met 5-3 6-6. In de tweede omloop waren er zeker kansen tegen Baard. Na 2-2 werd er drie keer het eerst op 6-6 verloren. Uiteindelijk werd er met 5-2 verloren van de vierde prijs winnaar. ... Zie meerZie minder

Het Arumer Freule partuur kaatst komende woensdag 7 augustus de eerste omloop, als partuur 12, tegen Makkum. ... Zie meerZie minder

Reageer op Facebook

In soad succes jonges, mar foaral: genietsje der fan!

Succes jongens

Jaa succes jongens 💪